Happy Ivy

Happy Ivy

Om bloggen

Bloggen kom till för att här kan jag göra lite snabba uppdateringar om vad som händer här i vår lilla värld

Äntligen

HundarPosted by Marie Nilsson Wed, April 02, 2014 14:05:52

Ja äntligen är det riktig vår, det är så himla fint ute i markerna och det hörs tom på fåglarna. Visst är det märkligt att man blir lika förvånad varje år, ett mirakel!

Även om solen skiner så är det lite kyligt på kvällarna, härom kvällen när jag gjorde en brasa i kaminen bänkade sig hundarna framför, man kan ju undra hur dom tycker att det är när det inte är någon brasa? Här sitter/ligger dom framför kaminen och på soffbordet visade termometern 27 grader!

Skönt att det har blivit ljusare på kvällarna för nu har Ymer och jag börjat en valpkurs på brukshundklubben. Det blir spännande, vi får se hur intresset är när denna är slut kanske vi fortsätter med någon form av lydnadskurs? Ska försöka få tag i lite nötblod och rådjursklövar så vi kan prova på viltspår också.

Det är en del utställningar också inplanerade, det finns en del inofficiella utställningar som vi tänker träna på och sedan såklart även dom "riktiga" utställningarna.

Dags för att plantera lite mer penséer, på ställen där inga hundar kan plantera om domsmiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mita Thu, April 03, 2014 10:25:40

Jag tränade ju Viltspår med Iris ihop med Marie Lidblad och hon älskade det, apporterade mås också :) /Mita